Gott Nytt År.. :D





Ha ja vill passa på å önska ett gott nytt år till mina underbara vänner, min älskade familj å INTE minst världens bästa dotter MICHELLE<3<3<3
Sen får man väl passa på å önska gott nytt år till allt annat lösaktigt folk oxå :P
Hoppas 2010 blir ett underbart år för alla på´alla sätt!

Har 2009 varit skit så kan ju 2010 bara bli bättre, japp de tror jag stenhårt på :P






så hoppas alla får en underbar kväll/ natt på alla sätt ;)




vi höres nästa år!
Kramar i massor Majja

Göteborg!

                              

Körde upp dessa 2 ljuveler till deras pappa igår, kan lova er att de va spännande på vägen :P Sötungar!!! Men klart inte träffat pappa på ett bra tag å fått en lillebror å allt, sen va de nog inte mindre spännande att dom skulle vara hemma hos gina i göteborg!!
Dock inte lika fantastiskt kul å köra väglaget va som de va åkte sju på morgonen å va hemma vid halv sex på kvällen :S men de gick man fick tänka lite å inte köra som jag brukar med foten :D
SAKNAR MICHELLE redan uscha hur ska detta gå hon kommer inte hem igen förens den 10 januari :S Kommer kännas som en evighet!
Men men de måste gå klart hon ska umgås med sin pappa också.!

WELL annars då? ganska okey fan..
jävligt gött att vissa saker blev som dom blev..
yeah! de tycker jag verkligen, bara ännu ett bevis på vilka falska nollor de finns.. urk..
Helt sjukt..

men men

nej vette fan tror jag ska röja bort lite julsaker å byta gardiner å massa sånt! Kul va?? HAHA ja vet. Men fått världens snyggaste gardiner till vardagsrummet vill ha upp dom innan nyår så de så..
humm ja lutar nog åt de fan..

nej tillbaka till kaffet nu
ha de bäst PUSS// Majja


Michelle jag älskar dej <3<3<3

mysmys!!

jaoo... julafton va en riktig mysdag.. så gött både dagen,kvällen å natten va toppen skoj..
Familjen hela dagen massa mat å paket å allt, va nog kvar hos syster till 20 el så, sen hem till fredriks mamma å myste me dom.. tog några öl å pratade massa skit.. <3
Kul va de..

JÄVEL vilket snöoväder de är i dag.. SHIT.. haha de är så jag blir sugen på ut å grilla nu ju :D:D:D
Men mysigt som fan äre.
Väntar på att malin ska bli klar hos sin familj så vi kan spela buzz å dricka kaffe å tjata massa skit!!
Hoppas inte de snöar på sönda när jag ska till göteborg.. urk..
vill inte ha skit väder då.. Långt iaf å åka liksom.


JAHAJA!! vilken osis för en del säger jag bara men så är de när man öppnar käften utan att ha belägg för de..
men lungt vi har oxå delet knappar! HAHAHAHAHAH :D


stackars människa hoppas du vet va du gör! Annars tycker jag synd om dej igen.. EL NOT!! skyll dej ensam.. Hoppas rävsaxen biter hårt sen..
mohahhhahha












SKRATTAR BÄST SOM SKRATTAR SIST! // Majja

Vill bara säga en sak!!



PÅ er alla sötnosar :D:D:D Hoppas ni får en kanon fin dag, med massa presenter å allt.!!!







Sen en sak till..

The only true wisdom is in knowing you know nothing!!!





Slutet gott allting gott :P
PUSS// Majja

Panik

Handla sista julklapparna nu, trängas med massa folk å härja i karlstad.. wieee...:D:D:D
så skoj ska de bli.
Ska ta ut döskalle klänningen sommjag beställt oxå nice..
Gör mysigt på middagen igår. Tack för alla fina klappar å den goa maten robin-skrattat så jag har ont i magen i dag.. HAHHA

1 dag kvar till JULAFTON.. så mysigt ska de bli, verkligen längtat till jul detta året hummm skummt egentligen men aa jag har de iaf, va julig igår med rödklänning,svarta leggins å röda benvärmare HAHH så söt :D

well, tillbaka till fjortis storfors då.. humm..
va ska man ens säga folk vänder kappan efter den dom pratade med sist, eh??!!! PINSAMMT! men de är så majoritet av alla är fan sånna.. En del ska va jävligt tysta om mej dock blir jag tillräckligt förbannad ska jag oxå rensa luften så AA push it om du vill, tror att du/ni har mer att dölja än va ja har..

men men
vem bryr sej egentligen,!!!
Finns så mycke mer givande människor att umgås med.. Dom som inte vänder kappan efter den dom sist pratat med.. japp så äre..
godispåsar å¨allt!!!!!



hahahha JAJAJA så äre
PUSS på er alla söta, ni andra eh, finns inte ord för er..!!
// Majja

gahhh!!

shit... MOGET MOGET MOGET MOGET.. hahahhaaha herregud vilken jävla omogen människa.. Konstigt att de är som de är..Kanske är de egna beteendet som fixat saker eller saker sagda ur egen mun??!! HUMM..


Ja!! mej... skrattar ihjäl mej åt sympati fjollor HAHHAHA herregud..
å du kan ju bara hålla käften så jävla fucktard.. URK!!! mår illa..
GAHHHHH varför vill alltid folk att alla ska tycka synd om dom för?? shit om de fanns någon anledning till att de vore synd om dom så fine, men för helvete de gör de ju aldrig men ändå ska de alltid vara så jävla synd om folk.. shit.. sjukt för fan.!!
Sök hjälp då om ni mår så jävla dåligt baklaga er inte om de hela tiden.. spyr på å höra om va dåligt alla ska må jämt finns de inga människor som mår bra.. JO JAG! iaf nog bra för å inte behöva sympati från andra..
nej jag är high on life baby <3<3<3 PROBLEM me de eller???



urk  så jävla irriternade hahha så nu har jag retat mej nog mycke på folk som de alltid måste va synd om.. säger inge om folk verkligen varit me om hemska saker å har anledningar att må dåligt, i så fall ABSOLUT ska ni de.. men samtidigt behöver man inte skrika ut de inför hela världen, de måste ju finnas något som är bra i allas liv?
I mitt finns MICHELLE, bossboss, malin baby<3 alla andra super mysiga vänner, familjen och mycke mycke annat!
så va fan försök å tänk GLADA tankar, de finns alltid något som gör alla glada så är de..



Nej nu nog om de.. PÖZZ//Majja


well well well..






Färgat håret nu göttigt..
Jao..
Tyck synd om dej själv lilla du,de skulle jag oxå gjort om ja va som dej..hell yeah!
wiee karlstad på onsda vill nu ska bli så skoj :D
Sen är jag å malin bjudan på midda på tisda kväll mys:P

Humm nyår va fan ska man gö då? fest=självklart men aa hojta till om nån har roliga ideer el så.. alltid bra..
Ska köra upp barnen till deras pappa den 27 dec oxå en lite road trip till göteborg med andra ord, va ju fan tvungen eftersom han hade knövlat till allt med tåg å sånt, michelle vill ju så gärna dit å träffa lille bror, vilket jag självklart förstår så fick med mig malin levin( jag vågar inte köra i göteborg) så eftersom hon va så gullig å kunde tänka sej å bli med så sticker vi upp med dom..
well
Massa kaffe ,cigg å snacka skit med malin nu.. ute å lekte lite med bilen förut tycker om de..


pözz// Majja

Nu äre Vinter!





USCHA!!!! va kallt de är nu.. minus 18.. blää nästan omännskligt.. längtar till våren YES BIG TIME, men ska fan bli mysigt med jul oxå, handlat klart alla julklappar till alla barn nu iaf så nu är de bara de vuxna kvar, men de fixar ja i karlstad till veckan.. jajemen..
annars då? humm.. klippt mella i dag, färgat håret på mej oxå men måste blondera lite mer innan ja slänger i de rosa WIEEE snart snart i morgon kväll får de bli..
Sitter med malin nu å strir å dricker kaffe, mys<3

Annars då? Jo livet lunkar på.. varken mer eller mindre.
Inge nya smaskiga saker som hänt, jag tar de lungt en dag i taget, om de händer så händer de liksom. Jag är inte som många andra som måste kasta mej in i saker för att jag inte pallar att vara själv.. NOPPZ that aint me..

nej nu ska ja mysa vidare med malin<3¨


PUSS PÅ RUMPAN// Majja

Snart 2010

jo är ju de.. tiden bara rinner iväg!
Men detta har varit ett riktigt SKIT år för mej, tur för alla som av olika anledningar ogillar mej.. Antar ja men i bloggen är jag helt ärlig så aaa 2009 va KNAPPAST mitt år!
Usch 2009 började med en ganska lugn och harmonsikt period ,livet va helt ok. Sen blev de lite turbullent vid våren och de höll i sej hela sommaren känns de som nu.. Hösten va bara SKIT! Mina roliga stunder under denna höst/vinter kan ja nog räkna på mina tio fingrar... ÅÅ nej ja tycker inte synd om mej själv om de är de ni tror, inte min stil.. Jag är gammal nog att veta att val man gör i livet ger konsekvenser både bra och dåliga.. JO inte direkt en nyhet då man gjort bra och dåliga val  hela livet liksom.!!!
Men ibland kan vissa val kännas dåligare än andra..

Humm svårt att ens berätta om vissa saker, men aa vet att de finns flera val som jag ångrar att jag tog, flera val som jag ångrar att jag aldrig gjorde och några som kanske va för de bästa, även om dom kanske inte känns som de!!!
Svårt sånt där.. värsta som finns är om man är som mej som alltid vill summera saker , väga för och nackdelar mot varandra , kämpa,tänka å hoppas att man gör de rätta som sen bara känns allt wierd och inte alls som något man ens i sin vildastefantasi tänkt över. Men man vet ju innerst inne att man gjort de massa massa gånger, så enkelt å säga att man ska ta vissa val för å må bättre ,vissa val för att man inte orkar...
Vilket skitsnack egentligen man gör valen för att man vill eller inte vill.. INTE SVÅRARE än så!!
Nej de är så enkelt.. lika enkelt som de mesta andra.. Man får stå för såna val,göra något åt dem eller leva i dom å hålla käften varken mer eller mindre.
Sen kan man ångra dom å ångra dom å ångra dom.. men då får helt enkelt farbror ågren bli ens bästa vän!!!

Jag är en så jävla jobbig människa med så många saker, helt sjukt, men ja vet om de själv, bland annat har jag jävligt svårt att lita på folk kanske inte så konstigt alla gånger men kan va en nackdel i mycke oxå!

SÅ aa vill iaf bara säga att mitt 2009 önskar jag ingen inte ens er som tycker att rätt åt henne el så.. Kanske för att jag är vuxnare än er.. vad vet ja! Men inte ens min värsta ovän önskar jag något liknande!
well så äre!
Man får hoppas att 2010 visar sej bli ett bättre år på alla plan... Håller verkligen tummarna för att de ska bli så iaf!




WELL// Majja

Snöat i dag :D

                               


så mys.. snöar nog till å me lite ännu.. Va ju tvungen å leka lite med bilen förut göttigt länge sen sist ju :P
Va på Michelle och dom andra barnens dansuppvisning på folkan förut så söta va dom :D:D:D
Helt otroligt!!
love her always<3
ha ja annars då? malin å jag kollade destination truth förut så jävla bra, fixat in alla papper till soc å sånt med så bara hoppas man hinner få pengar innan jul, har ju beställt värsta fina döskallen linne/klänningen.. vill ha NU!!
skit snygg ären, från de stället ska ja beställa massa fler gånger både snygga och billiga kläder :D

Just nu sitter ja å dricker te, gött fan inte ofta ja gör de längre :S skumt.. men de går i perioder..
Snart ska jag fortsätta mitt prison break maraton- va bra de är hoppas bara att jag inte blir besviken på säsong 4.. humm vette fan..

Vill iväg å handla de sista inför jul oxå. är ju snart fan..
Fattar inte hur de kan gå så fort känns som tiden bara springer iväg..


well
ha de// Majja


omg.. hahaha


HAHAAH
fan va vi är bra :D:D:D
 jooo så äre.. så de så!!!


HAHAH ja shit.. vilket skit snack.. omg.. hahah jag pissar nästan på mej bara ja tänker på de... Men visste den va bra!!
TROLIGT öööö nej..
well well finns bättre saker att slänga massa energi på ;) heh el jaa
i morgon blire party nice..
sugen är ja fan..
humm i dag då, strit skit me tömmy å baby å sen va vi till fredda en svänga, efter de blev de träna å nu sitter jag här å sitter liksom..
Strax ska ja krypa ner i soffan med täcket upp till öronen å bara vara, finns ju inge bättre allternativ så att säga!!

aa skriver mer en annan dag va brar tvungen å avreagera mej lite på retards.. HAHHAHH  så va de..


well fuck off losers// MAJJA

LoVe ya baby <3

Kan inte fatta de..



I dag firar mamma å pappa 20 årig bröllopsdag FATTAR ni.. 20 år, shit de är ett tag de... helt otroligt!!
HAHA den dagen lär man ju aldrig uppleva sj dock så får va extra glad för mamma å pappa i dag.. söta ärom..<3

humm annars då? är uttråkad till max... uscha va tråkigt de är..
funderar på om jag ska städa men känns mindre lockande om ja ska va ärlig... blää...
Sen fattar ja inte va problemet är blev nästan lite rädd häromdan när malin å jag funderade!! Helt sjuk att de är så fan..
ÄCKLIGA INDIVIDER.. Japp tycker jag verkligen.. blääääääääääääää :D
sjukt fan.. ,men deras problem dock inte mitt som tur ÄR..
Fan va ja vill ut till helgen finns ju liksom inge bättre att göra ju.. vill vill vill.. HAH jaaa ;)

Sabina har lovat mej kaffe oxå men hon raggar ju bara de aset.. suck..
haha nej da... glad för hennes skull hoppas de funkar bara!!


nej röka nu sen diska sen kasta ut hunden å försöka göra så man ser ut som en människa iaf.. HHAHA vill ju inte skrämma livet ur alla man möter ute liksom..



hejs// Majja

lörda da..

Kul kväll!! Va på folkan NYKTER kan ni tänka er.. HAHA nästan inte jag heller, riktigt skoj dock å stri lite skti me alla roliga människor..
Många av dom har ja fan inte ens sett senaste halvåret, så de va riktigt skoj :D
Blev dock så fest sugen :S hahah illa då äre..
Får la bli ett party till helgen ska göra mitt bästa för å skramla ihop pengar till de iaf :P
well så äre så blir de å allt ni vet..
färgade (blekte) topparna i dag igen så nu behöver jag bara slänga i färgen sen... nice..
inga fel alls!! LÄNGTAR!

Nej nu ska ja lägga mej å sova.. i morgon kommer MICHELLE<3<3<3 tur de saknat henne massor..



Over and out SUCKERS // Majja

jahaja..

så va de me de... haha sjukt att jag visste de innan liksom.. kan man va en skit 1 gång kan man vara de flera så äre.. så nu vet ni de..
Tränat i dag å igår och i förrgår.. JA VET.. trilla inte av stolen. men de ska bli en vana nu.. skönt å bli riktigt svett fan.. :D:D:D


Va hos moderat tömmy å hans fruga en svänga förut.. tack för kaffet ni är guld <3 Annars har jag inte gjort typ nåt alls i dag..
vill hitta på¨nåt fan hoppas ja får tillbaka bilen i morgon.. bara in å besikta så är den skiten ur världen tills nästa år.. GÖTT!!
Kanske kan behövas..

på lörda eftermidda blir de texas enbart för michelles skull själv gillar ja inte kyrkor värst mycke å kommer va hemskt att gå in där första gången efter begravningen.. :( Känns fortfarande lika sjukt overkligt varje ¨gång jag är till graven.. va där häromdan med en tomte.. va fan bror ska oxå ha lite jul stämning.. haha om inte annat så för att reta han lite.. SAKNAR så mycke så de är sjukt hemskt ännu, lite orolig för att verkligeheten inte riktigt kommit ifatt mej ännu :S men aja de märks liksom.. inte mycke man kan gö åt de iaf!

synd att vissa människor ska va som dom är.. fattar inte varför man inte ska kunna vara vänner, men men!! Synd som sagt hade hägre tankar om dej.. Blir bara så grymt besviken..


Nej kolla film nu å fördriva tiden..
HEIPA// Majja

A good excuse to be a bad influence on you and you!!

mm tydligen nya inne grejen.. Fan va trött jag blir att inte folk om dom nu tror massa saker kan fråga en rent ut?? va är problemet?? feghet?? humm jo jag antar de...
Många människor som är fega alldeles för fega för sitt eget bästa till å med.. Synd kan inte va någon höjdare när man bli gammal och inser allt man sumpat på grund av sin egen feghet..
eller har jag fel??
Visste kanske inte de enklaste i livet att vara ärlig men allt ska inte vara lätt..
läste ett jävligt bra ordspråk eller va fan man kallar de..

^^Om du är ärlig behöver du inte komma ihåg allt du ljugit om^^
Ganska vettigt.. sen ska man inte va för ärlig heller man behöver ju inte medvetet såra folk om de handlar om saker som inte är nödvändiga.. men man ska ABSOLUT inte låta folk leva i lögner.. inte på något sätt är de okey..


HAHHAH ja herregud.. blev så chockad i dag.. shit att ens komma på tanken om de va ju helt sjukt... humm undra vad du tjänade på de.. hoppas de va värt de..!!!!!

INGEN VILL VETA VART DU KÖPT DIN TRÖJA^^^^^^^^^^
HAHHA ja så äre..

vill sova men kan inte.. helvete.. så trött.. men icke.. blääää
aja blir väl inte bättre av att jag sitter här och retar upp mej :S antar jag!!
så.. humm SAKNAR!! jaa... jobbigt äre.. uscha :(



over and out // Majja

RSS 2.0